SUOMEN

Viehättävä korkeatasoinen maatilamajoitus jaca lentokenttä santa cilia

 

Tervetuloa Casa Sarasan verkkosivuille. Casa Sarasa on aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka Espanjan Pyreneillä. Verkkosivumme suomen kielellä ovat vielä kesken mutta toivomme että sivumme antavat riittävästi tietoa. Sivun linkit vievät englanninkieliselle sivulle. Päästäksesi takaisin tälle sivulle omalla kielelläsi, paina TAKAISIN painiketta. Halutessasi tehdä varauksen tai kysyessäsi lisätietoja, voit soittaa meille +34 609341460 tai lähettää sähköpostia osoitteella info@casasarasa.com. Puhumme englantia, espanjaa, ranskaa ja portugalia.

Casa Sarasa tarjoaa maatilamajoitusta Aragoniassa Pyreneillä, lähellä Jacan kaupunkia sekä San Juan de la Peñan ja Leyren luostareita. Meillä on erilaisia huoneistoja sekä keittomahdollisuuksin että ilman sekä yksittäisiä huoneita. Kaikki majoitustilat avautuvat suureen puutarhaan jossa on myös pysäköintimahdollisuus. Lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita.

 

 

Viehättävä korkeatasoinen maatilamajoitus  lentokenttä santa cilia

 

 

Keltaisessa huoneistossamme on kaksi kahden hengen huonetta (toisessa parivuode ja toisessa kaksi vuodetta), olohuone parivuodesohvalla, keittiö ja terassi. Huoneiston hinta on 115€/yö ja se soveltuu 4-6 hengelle.

Viehättävä korkeatasoinen maatilamajoitus lentokenttä santa cilia espanja

 

Punaisessa huoneistossa on parivuode, vuodesohva, kylpyhuone, keittiö-ruokailualue ja terassi. Huoneiston hinta on 85€/yö ja se soveltuu 2-4 hengelle. Huone on erityisen hyvä pienten lasten kanssa matkaaville.

 

 

Viehättävä korkeatasoinen maatilamajoitus jaca lentokenttä espanja

 

Oranssissa

huoneistossa on kaksi erillistä vuodetta, kylpyhuone, keittiö-ruokailualue ja terassi. Huoneiston hinta on 75€/yö ja se soveltuu 2 hengelle.

 

 

Viehättävä korkeatasoinen maatilamajoitus jaca lentokenttä santa cilia berdun espanja

 

Vihreässä  huoneistossa on parivuode, kylpyhuone ja terassi. Huoneiston hinta on 62€/yö ja se soveltuu 2 hengelle.

 Kaikki hinnat sisältävät 8% arvonlisäveroa (IVA/TVA/VAT). Aamiainen maksaa 5€ hengeltä. Casa Sarasa on auki vuoden ympäri. Maksaminen onnistuu VISA-kortilla.

 

 

vuori Aragonian Pyreneillä

Tarjoamme erilaisia kursseja ja muita aktiviteetteja nautittavaksi ja koettavaksi näyttävillä Aragonian Pyreneillä, eräs Espanjan parhaiten pidetyistä salaisuuksista. Järjestämme kursseja luonnosta, Camino de Santiago- pyhiinvaelluslomia, valokuvaus- ja kielikursseja sekä muita aktiviteetteja kuten maastopyöräily, kulttuurireitit, ilmailu ja vaeltaminen. Voimme auttaa järjestämään unohtumattoman loman koko perheelle.

Casa Sarasa sijaitsee keskiaikaisen Berdun-kylän juurella jossa on viehättäviä katuja, mahtava arkkitehtuuri ja uskomattomat maisemat. Kylässä on ravintoloita, baareja, kauppoja, terveyspalvelut (24h), apteekki ja leipomo.

 

Meillä on erikoishinnat yhdistyksille, ryhmille ja kerhoille sekä Santa Cilian lentokentän asiakkaille.

Viehättävä korkeatasoinen maatilamajoitus rauhallisessa ja vastaanottavassa ympäristössä. Lisätietoja varten, paina TÄSTÄ.

Ofertas alojamiento

Últimas noticias