NEDERLANDS

bed and breakfast in de Spaanse Pyreneeën

 


Welkom op de website van Casa Sarasa, een bed and breakfast in de Spaanse Pyreneeën. Onze pagina in het nederlands is in constructie, maar we hopen dat deze pagina u alles uit zal kunnen leggen. De links nemen u door naar de webpagina in het engels. Om terug te komen op deze pagina in uw taal, click op BACK hieronder. Om een reservering te maken of voor verdere informatie, bel 00 34 609341460 of stuur een email naar info@casasarasa.com. We spreken engels, spaans, frans en portugees.


Casa Sarasa biedt u accommodatie in de Aragonese Pyreneeën, dichtbij Jaca, San Juan de la Peña, en het Klooster van Leyre. We hebben verschillende logies die self-catering accommodatie zijn, studio appartementen, en slaapkamers die allemaal direct uitgeven op een grote tuin met privé parking. Huisdieren zijn welkom.

 

appartement jaca

 

Ons Geel appartement heeft twee tweepersoonskamers met eigen badkamer. Één kamer heeft een tweepersoons bed en de andere kamer twee bedden. Er is een woonkamer met een tweepersoons slaapbank, keuken en terras. Dit appartement kost €115,00 per nacht en is voor 4 tot 6 personen.

 

studio berdun

 

De Rode studio heeft een tweepersoons bed, een slaapbank, badkamer, keuken/woonkamer en terras. Dit appartement kost €85,00 per nacht en is voor 2 tot 4 personen. Het is ideaal voor een familie met kleine kinderen.

 

studio twee éénpersoons bedden Spaanse Pyreneeën

 

De Oranje studio heeft twee éénpersoons bedden, een badkamer, keuken/woonkamer en terras. Het kost €75,00 per nacht en is voor 2 personen.

 

bed and breakfast in de Spaanse Pyreneeën berdun

 

 De Groene kamer heeft een tweepersoons bed, een eigen badkamer en terras. Het kost €62,00 per nacht en is ook voor 2 personen.

Alle prijzen zijn inbegrepen 08% IVA (BTW). Ontbijt is €5,00 per persoon. We zijn het gehele jaar geopend. VISA geaccepteerd.

Spaanse Pyreneeën

 

We bieden verschillende cursussen en activiteiten aan in de spectaculaire Aragonese Pyreneeën: één van de best bewaarde geheimen van Spanje. Er zijn cursussen om te leren over de natuur, of de Camino de Santiago. Er zijn ook fotografie en talen cursussen, en activiteiten zoals mountain-biken, culturele routes, luchtsporten of wandelen. Wij helpen graag om een onvergetelijke vakantie voor de hele familie te organiseren.


Casa Sarasa ligt aan de voet van het middeleeuwse dorp Berdún. De charmante straten, prachtige architectuur en fantastische uitzichten zorgen voor een pittoresque verblijf. Berdún heeft restaurants, bars, winkels, medische voorzieningen 24 uur per dag, een apotheek en een bakkerij.

We hebben speciale aanbiedingen voor verenigingen, groepen en clubs, en ook voor cliënten van het Santa Cilia Vliegveld.


Charmante, hoge kwaliteits accomodatie op het platteland met een rustige en verwelkomende sfeer. Voor meer informatie klik hier.

Ofertas alojamiento

Últimas noticias